Pilates  

Pilateksessa tavoitteena on terve, vahva ja notkea tukiranka sekä oman kehon tunteminen ja hallinta. Menetelmä perustuu tehokkaaseen vartalon tukilihasten harjoitteluun ja oikeaan hengitystekniikkaan sekä niiden yhdistämiseen. Pilates lisää kehon liikkuvuutta, voimaa, hallintaa ja vahvistaa vartalon syviä lihaksia. 

Pilates on hellävaraista, minkä vuoksi se sopii kaikille ikään, sukupuoleen ja kuntoon katsomatta. Pilates sopii myös hyvin tukemaan aktiivista laji- tai voimaharjoittelua. Oli lajisi mikä tahansa, saat pilateksesta vastapainoksi turvallista ja tehokasta kehonhallintaa. Lisäksi selän ja niska-hartiaseudun kiputiloista kärsivät hyötyvät usein pilates-harjoittelusta

PILATES- KURSSI

  
Aika : 24.4-29.5 Sunnuntaisin klo 18-19 (6 harjoituskertaa)
Paikka: Oulun Kiropraktiikka & Fysioterapiakeskus (Ratakatu 9, Oulu)

Hinta: 99e. Maksun voi suorittaa ensimmäisellä kerralla pankkikortilla tai laskun voi pyytää ilmoittautumisen yhteydessä. Myös liikuntaeduilla (Smartum, e-passi, Edenred, Eazybreak) maksaminen onnistuu. Pyydä ohjeet liikuntaedulla maksamiseen ilmoittautumisen yhteydessä.

Ryhmä sopii sekä aloitteleville että jo jonkin aikaa Pilatesta harrastaneille. Harjoittelu tapahtuu pienryhmässä ja kurssi toteutuu, jos ilmoittautuneita on vähintään 4.

Harjoitukseen on mahdollista osallistua etänä. Harjoitus voidaan myös tallentaa, jolloin voit tehdä harjoitteen sinulle sopivalla hetkellä.

Ilmoittautuminen alla olevan lomakkeen kautta.

Ilmoittautumisehdot: Ilmoittautuminen on sitova. Paikan voi perua maksutta 7vrk ennen aloitusta. 1-6vrk ennen tulleista peruuntumisista veloitamme 50% osallistumismaksusta ja sen jälkeen 100% osallistumismaksun (lääkärintodistuksella maksua ei peritä). HUOM! Koronatilanteen vuoksi poissaoloja ei korvata. Jos ohjaaja sairastuu tms., siirretään kerta korvaavaan ajankohtaan. Jos ryhmä ei täyty, järjestäjällä on oikeus perua ryhmä korvauksetta. Ilmoittautumalla hyväksyt ilmoittautumisehdot.