Raskausajan hieronta

Odotusaika aiheuttaa kehossa monenlaisia fyysisiä muutoksia ja kehoon kohdistuu uudenlaista rasitusta painonnousun ja asentomuutosten johdosta. Raskausajan hieronta on lempeä ja rentouttava hoitomuoto raskauden aikaisiin kireyksiin. Hieronta on täysin turvallista raskauden kaikkina aikoina ja hieronta sopiikin lähtökohtaisesti kaikille terveille odottaville äideille. Jos kyseessä on riskiraskaus tai epäröit, sopiiko hieronta sinulle, varmista asia lääkäriltäsi.

Raskaushieronnalla voidaan hoitaa koko kehoa. Hieronta rentouttaa niin kehoa kuin mieltäkin. Raskauden edetessä kehon painopiste muuttuu, ja erityisesti lantio ja selkä ovat kovalla koetuksella. Raskausajan hieronnasta onkin apua selkä- ja niskakipuihin sekä mm. turvotukseen, lihaskipuihin ja erilaisiin liitoskipuihin. 

Raskaushieronnassa otetaan aina huomioon se missä vaiheessa raskaus on sekä millaisia muutoksia raskaus on tuonut kehoon. Raskaushieronta toteutetaan pääsääntöisesti kylkimakuulla, jolloin hieronnan puolessa välissä vaihdetaan kyljeltä toiselle. Myös päin- ja selinmakuulla voidaan hieroa niin kauan kuin kyseiset asennot tuntuvat miellyttäviltä. Hieronnan voimakkuutta säädellään asiakaskohtaisesti, samoin kuin hierottavat alueet määräytyvät täysin asiakkaan tarpeiden mukaan.  

Varaa aika TÄSTÄ