ODOTTAVAN ÄIDIN TREENIRYHMÄ

Haluatko liikkua ja harrastaa myös raskausaikana? Haluatko voida hyvin ja edistää synnytyksen jälkeistä palautumista jo nyt? Tässä treeniryhmässä sinun ei tarvitse murehtia itseksesi, millä tavalla voit liikkua turvallisesti ja järkevästi. Tunnit on rakennettu ammattitaidolla raskausajan tarpeet huomioiden. 

Sopii sinulle, joka haluat

  • Liikkua myös raskausaikana
  • Turvallisia treenejä ammattilaisen ohjauksessa
  • Edistää synnytyksestä palautumista jo raskausaikana
  • Keskittyä omaan hyvinvointiisi ja terveyteesi
  • Ylläpitää kuntoa ja saada lisää energiaa raskausaikaan
  • Tavata muita samassa elämäntilanteessa olevia
     

Sisältö

Treeniryhmä on kurssimuotoinen ja sisältää yhteensä 6 tapaamista. Pääpaino on lihaskuntoharjoittelussa. Yhteistreenien lisäksi kurssiin sisältyy videoidut Pilates harjoitukset kotiharjoittelua varten (3x40min). 

Treeneissä liikutetaan kehoa monipuolisesti ja kehitetään kaikkia suuria lihasryhmiä.  Liikkeitä tehdään paljon kehonpainolla ja lisäksi käytämme mm. vastuskuminauhoja, käsipainoja ja kahvakuulaa lisäämään haastetta. Treeniryhmä ei vaadi mitään taustaa tai kuntotasoa, vaan jokainen voi tehdä oman sen päivän kuntonsa mukaisesti. Voit aloittaa kurssin jo heti alkuraskaudesta tai tulla mukaan vasta loppuraskaudesta.

Seuraava ryhmä alkaa Su 26.3.2023/ ILMOITTAUTUMINEN PÄÄTTYNYT, SEURAAVA RYHMÄ SYKSYLLÄ 2023
Aika: Su 26.3-7.5 klo 17-18. Yhteensä 6 treenikertaa. (Huom! Ei ryhmää pääsiäisenä 9.4)
Paikka Ratakatu 9, Oulu (Oulun Kiropraktiikka&Fysioterapiakeskus)

Hinta 99e. Maksu suoritetaan ensimmäisellä treenikerralla. Maksuvälineenä käy myös Smartum, Edenred, ja ePassi.

Mikäli olet osallistunut aiemmin jollekin kurssilleni, saat -10%  alennuksen kurssin hinnasta. 

Ryhmän toteutuminen varmistuu, kun ilmoittautuneita on vähintään 5. Saat sen jälkeen infon sähköpostiisi. Viimeinen ilmoittautumispäivä on ke 22.3.

Ilmoittautuminen alla olevalla lomakkeella.

Ilmoittautumisehdot: Paikan voi perua maksutta ennen viimeistä ilmoittautumispäivää. Sen jälkeen tulleista peruuntumisista veloitamme 50% osallistumismaksusta (lääkärintodistuksella maksua ei peritä). Poissaosoloja ei korvata. Jos ohjaaja sairastuu tms., siirretään kerta korvaavaan ajankohtaan. Jos ryhmä ei täyty, järjestäjällä on oikeus perua ryhmä korvauksetta. Ilmoittautumalla hyväksyt ilmoittautumisehdot.