Palaudu synnytyksestä -pienryhmävalmennus

Palaudu Synnytyksestä pienryhmä on tarkoitettu sinulle, joka olet synnyttänyt n.1-5kk sitten. Haluaisit palata liikunnan pariin, mutta et ole varma kuinka se on turvallista toteuttaa. Epäilet ehkä vatsalihasten erkaumaa, sinulla voi olla selkävaivoja tai haluat muuten vain saada liikunnan osaksi arkeasi.

Pienryhmään sisältyy sekä yksilökäyntejä että ryhmätreenejä

 • Pienryhmä koostuu kahdesta henkilökohtaisesta fysioterapiakäynnistä sekä neljästä ryhmätreenistä. Ryhmätreenit ovat joka toinen viikko. Tarkemmat aikataulut alempana.
 • Ensimmäinen yksilöfysioterapiakäynti (Äitiysfysioterapia 45min) käydään ennen ensimmäistä ryhmätreeniä
 • Yksilökäynnillä kartoitetaan kehon tilanne, tutkitaan vatsalihasten erkauma, lantionpohjan lihasten kunto ja mahdolliset arvet
 • Ryhmätreeneissä aloitetaan keveillä kehoa avaavilla harjoitteilla sekä lantionpohjan tunnistamisharjoitteilla. Treenien edetessä siirrytään keskivartaloa aktivoiviin harjoituksiin ja pikkuhiljaa koko kehoa vahvistaviin harjoituksiin.
 • Sisältää myös videoidut kotiharjoitteet 8viikon ajalle
 • Ryhmätreenien jälkeen sovitaan toinen yksilöfysioterapiakäynti, jolloin tutkitaan uudestaan kehon tilanne ja saat ohjeet jatkoa ajatellen
 • Kesto on noin 2kk​

Miten Hyödyn Kurssista?.

 • Yksilökäynneillä saat tarkan fysioterapeuttisen tutkimuksen keskivartalon ja lantionpohjan tilanteesta
 • Tukenasi on äitiysfysioterapiaan, lantionpohjanfysioterapiaan ja tuki- ja liikuntaelinvaivoihin erikoistunut fysioterapeutti
 • Ryhmätreeneissä harjoitellaan monipuolisesti ja saat tarkat ohjeet myös kotiharjoitteluun. Opit myös itse arvioimaan mitkä harjoitteet tai liikuntalajit sopivat sinulle
 • Ohjeet ovat turvallisia ja harjoittelussa edetään nousujohteisesti ja järkevästi
 • Yksittäisinä kertoina koko paketin hinnaksi tulisi n.400e, mutta tämän kurssin hinta on vain 229e.

RYHMÄLÄISTEN PALAUTTEITA

" Olen huomannut pelkkää hyötyä. Keskivartaloni on palautunut melkein entiselleen, osaan käyttää lantionpohjaa ja vatsalihaksia arjessa ja esim. kun teen kyykkyjä, kävelen, kannan lasta ja teen muita arjen askareita. Erkaumaan liittyvät selkäkivut eivät myöskään enää vaivaa."

" Erkauma on kaventunut, lantionpohjan lihakset vahvistuneet ja myös koko keho on vahvistunut. Liikkuvuus on parantunut. Karkailua ei ole ollut pitkään aikaan, joten ilmeisesti siihenkin on tullut apua"

"Ryhmässä sai tosi yksilöllistä ohjausta ja materiaalit oli hyviä"

" Ihana, positiivinen ote! Tekisi mieli suositella kaikille :) "

" Kotitreenejä oli sopiva määrä ja jumpat oli juuri hyvän mittaisia, että ehtii arkena tehdä"

Seuraava ryhmä alkaa ke 15.5


Ryhmätreenit joka toinen keskiviikko 15.5 lähtien klo 17-18. 

Treenit 15.5, 29.5, 12.6 ja 26.6. Yhteensä 4 kertaa.

Etäosallistuminen on mahdollista mikäli et pääse paikalle joku kerta.

Paikka: Ratakatu 9 Oulu (Oulun Kiropraktiikka&Fysioterapiakeskus)

Hinta 229e (maksuvälineeksi käy myös liikuntaedut Smartum, Eazybreak, Edenred, Epassi). Maksu tapahtuu ensimmäisellä yksilökäynnillä.

Ryhmän toteutuminen varmistuu, kun ilmoittautuneita on vähintään 4. Ryhmään otetaan maksimissaan 7 osallistujaa.

Ilmoittautuminen alla olevalla lomakkeella. Varaathan myös ensimmäisen äitiysfysioterapia-ajan (45min) ennen 15.5 aloitusta. Käynnin voi varata joko Oulun tai Kempeleen vastaanotolle.

Ilmoittautumisehdot: Ilmoittautuminen on sitova. Paikan voi perua maksutta 7vrk ennen aloitusta. 1-6vrk ennen tulleista peruuntumisista veloitamme 50% osallistumismaksusta ja sen jälkeen 100% osallistumismaksun (lääkärintodistuksella maksua ei peritä). Poissaoloja ei korvata rahallisesti. Jos ohjaaja sairastuu tms., siirretään kerta korvaavaan ajankohtaan. Jos ryhmä ei täyty, järjestäjällä on oikeus perua ryhmä korvauksetta. Ilmoittautumalla hyväksyt ilmoittautumisehdot.