Kursseille, ryhmiin ja tapahtumiin osallistumisen ehdot​

Luethan huolellisesti nämä ilmoittautumisehdot ennen kurssille ilmoittautumista. Kiitos!

1. Vapaaehtoinen osallistuminen

Kaikille kurssille, tunneille ja tapahtumiin osallistuminen on vapaaehtoista. Kurssien ohjaaja on ammattitaitoinen, mutta harjoitteluun sisältyy aina riskejä. Jokainen osallistuja on itse vastuussa omasta harjoittelustaan ja tekee vain sellaisia harjoitteita, jotka ovat turvallisia hänelle. Koska kyseessä on ryhmäharjoittelu, täysin yksilöllisiä ohjeita ei voida antaa. Tarvittaessa jokainen osallistujaa huolehtii itse omasta terveydestään käymällä esimerkiksi lääkärin tai fysioterapeutin tarkastuksessa. 

2. Vapautus vastuusta

Osallistuja on tietoinen liikuntaharjoitteluun ja tapahtumiin osallistumiseen sisältyvistä riskeistä ja näin ollen vapauttaa ohjaajan kaikesta vastuusta, mikäli harjoittelusta aiheutuu terveyteen tai varallisuuteen kohdistuvaa vahinkoa. Harjoittelu sekä kursseille ja tapahtumiin osallistuminen tapahtuu osallistujan omalla riskillä.​

3. Vakuutukset

Osallistujat vastaavat itse omasta tapaturmavakuutuksestaan.

​4. Osallistujamäärä

Kursseille ja tapahtumiin otetaan vain tietyn verran osallistujia, kurssin, tapahtuman tai tunnin luonteesta riippuen. Jos kurssi, tapahtuma tai tunti on jo ehtinyt tulla täyteen, ilmoitetaan siitä mahdollisimman pian.

​5. Ilmoittautuminen

Kurssille ilmoittautuminen tehdään sähköpostitse tai ilmoittautumislomakkeen kautta.​

6. Maksuehdot

Kurssimaksu suoritetaan paikanpäällä ennen ensimmäistä tuntia. Maksuvälineinä toimivat pankki- ja luottokortit, ellei toisin ilmoiteta. Liikuntapalveluihin on mahdollista käyttää myös liikuntaetuja. Tällöin käytetään mobiilisovellusta ja kuitti näytetään ensimmäisellä kerralla. Käytössä ovat Smartum Pay, MyEdenred, EazyBreak ja ePassi.

7. Käyttämättä jääneet käyntikerrat

Osallistuessaan kurssimuotoiselle tunnille/ryhmään asiakas varaa itselleen paikan kyseisestä ryhmästä. Jos asiakkaalta jää joku kerta väliin kurssilta, ei käyntikertaa voi käyttää kurssin päättymisen jälkeen. Spiraalistabilaatio -kurssilla käymättä jääneestä tunnista saa korvaukseksi yhden virtuaalitunnin kyseisestä kurssista. Ohjaaja lähettää linkin sähköpostiin.

8. Korona

Jos koronaviruksen leviämisen seurauksena tullaan antamaan kokoontumisrajoituksia, esimerkiksi alle 10 hengen ryhmiä ei suositella pidettäväksi, menneillään oleva kurssi muutetaan virtuaalitunneiksi. Alla olevassa listassa olevat asiakkaan peruutusoikeudet ovat tällöin voimassa. Jos kurssi ei ole vielä alkanut rajoitusten voimaantultua, kurssi perutaan.

Asiakkaan oikeus peruuttaa varaus

• Lyhyille, päivän tai muutaman päivän kursseille ei ole peruutusoikeutta vaan ilmoittautuminen on sitova. Mahdollista etukäteen maksettua maksua ei peruuteta ja asiakkaan maksettavaksi tulee koko kurssimaksu, vaikka asiakas ei saapuisikaan paikalle.

• Pidemmät kurssit on mahdollista perua 14 vuorokautta ennen kurssin alkua. Tällöin asiakkaan maksettavaksi tulee 30 € toimisto- ja peruutuskulut. Näiden kulujen maksamiseen ei voi käyttää liikuntaetuja.

• Mikäli asiakas on ilmoittautunut kurssille, mutta onkin estynyt osallistumaan kurssille, voi hän itse hankkia tilalleen toisen osallistujan. Tästä ei koidu kuluja alkuperäiselle ilmoittautujalle. 

• Mikäli peruutuksen syynä on asiakkaan sairastuminen tai vakava onnettomuus, ilmoittautuminen on mahdollista perua kuluitta ennen kurssin alkamista lääkärintodistusta vastaan. Jos kurssi on jo ehtinyt alkaa, palautetaan kurssimaksusta asiakkaalle 50 % jos peruminen tapahtuu ennen kurssin puoliväliä. Puolivälin jälkeen kurssia ei enää voi peruuttaa. Kaikkiin perumisiin tarvitaan asianmukainen todistus.

Kurssin järjestäjän oikeus peruuttaa kurssi, tunti tai tapahtuma

• Kurssin järjestäjä pidättää oikeuden perua kurssin vähäisestä osallistujamäärästä johtuen tai ylivoimaisesta esteestä (force majeure) johtuen. Asiakkaalle ilmoitetaan heti tällaisen tilanteen varmistumisen jälkeen.

• Sairastapauksissa pyritään löytämään sijainen kurssille tai tapahtumaan, mikäli se on mahdollista. Jos sijaisen löytäminen ei onnistu, kurssi voidaan perua ja maksetut rahat palautetaan asiakkaille tai kurssi siirretään toiseen ajankohtaan.

• Näitä peruutus- ja maksuehtoja noudatetaan, ellei tarjouksessa tai varausvahvistuksessa ole muuta ilmoitettu. Mahdolliset erimielisyydet ratkaistaan ensisijaisesti keskinäisin neuvotteluin.

• Ilmoittautumalla kurssille hyväksyt nämä ehdot.

KAIKKI OIKEUDET MUUTOKSIIN (AIKATAULUT, HINNAT, EHDOT) PIDÄTETÄÄN