Äiti-Vauva jumppa

Äiti -Vauva -jumppa

Äiti-Vauva jumppa on äidille tarkoitettu liikuntatuokio, johon voi tulla yhdessä vauvan kanssa. Harjoitteet on suunniteltu siten, että äiti voi aloittaa ryhmässä heti, kun kokee itse synnytyksen jälkeen olevansa valmis. Vauvan suositusikä on 0kk → siihen saakka, kun hän rupeaa liikkumaan vikkelämmin.

Tunnilla tehdään monipuolisesti erilaisia koko kehon liikkuvuus- ja lihasvoimaharjoitteita, kehon hallintaa lisääviä harjoitteita sekä lantionpohjan lihasten harjoitteita. Yksi harjoituskerta on noin 50min mittainen. Harjoittelussa huomioidaan synnyttäneen naisen kehon palautuminen ja kyseessä on enemmän lempeä liikunnan aloitus, kuin rääkkitreeni. Ryhmään voi osallistua kaiken kuntoiset naiset. Vauvaa ei käytetä harjoitteissa painona, vaan hän saa seurata äidin jumppaa matolta tms. Vauvaa voi luonnollisesti syöttää ja sylitellä tunnin aikana vapaasti.

Kyseessä on 6 kerran ryhmä. 

SEURAAVA RYHMÄ ALKAA KEMPELEESSÄ 20.1.2022 / TÄMÄ RYHMÄ ON TÄYNNÄ.SEURAAVA ALKAA 3/2022

(Huom! koronarajoitusten vuoksi aloitusta siirretty viikko eteenpäin. Sivuille on päivitetty oikeat päivämäärät 31.1.2021)

Aika: 20.1-3.3.2022 Torstaisin klo 10.30 (HUOM! Ei Ryhmää 3.2). Jumppaan voi osallistua myös etänä, jos et pääse paikalle joku kerta. Lisäksi jumpista on saatavilla tallenteet, jotka jaetaan poissaolijoille.

PAIKKA: Kuntomo, Zeppelin 2krs

HINTA: 75e. Maksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkokaupassa. Maksuvälineenä käy myös Smartum, Edenred, Eazybreak ja ePassi. Mikäli haluat maksaa liikuntaedulla, ilmoittaudu sähköpostitse fysiomarjaana@gmail.com

Kaikki ryhmään osallistuvat naiset saavat halutessaan Äitiysfysioterapiakäynnin -10% hintaan.

Ilmoittautumisehdot:  Ilmoittautuminen on sitova. Paikan voi perua maksutta 7vrk ennen aloitusta. 1-6vrk ennen tulleista peruuntumisista veloitamme 50% osallistumismaksusta ja sen jälkeen 100% osallistumismaksun (lääkärintodistuksella maksua ei peritä). HUOM! Koronatilanteen vuoksi poissaoloja ei korvata. Tunnille pystyy osallistumaan myös etänä, jos ei jostain syystä pääse paikanpäälle. Jos ohjaaja sairastuu tms., siirretään kerta korvaavaan ajankohtaan. Jos ryhmä ei täyty, järjestäjällä on oikeus perua ryhmä korvauksetta. Ilmoittautumalla hyväksyt ilmoittautumisehdot.

ILMOITTAUTUMINEN